Choose language

Yderligere produkter

Udover at importere biler kan vi også lave reparationer, både store og små, eller hjælpe til med dele til et tuningsprojekt. Vi kan også fuldstændig renovere din motor hvis det er nødvendigt, få skrædersyet en læderkabine specielt til din bil, eller skaffe den specielle undervogn du står og mangler.

Vi fører også det det komplette HKS produktsortiment, så vil du have en pris på en specifik del, kontakt os pr mail elle telefon. Det komplette HKS sortiment kan ses ved at klikke herunder.


Som en ny ting er vi også begyndt at lave vores egne kulfiberdele. Vi kan lave stort set den del du ønsker til din bil, enten som fuld kulfiber eller ved at lægge et lag ægte kulfiber direkte på den pågældende del. Det kan være fx motorhjelm, for- eller bagspoiler, pyntelister eller måske interiørdele som instrumentbord eller centerkonsoller.
Grunden til at få dette gjort hos os er at vi garanterer for kvaliteten og, at den pågældende del altid passer. Der er simpelt hen for mange af vores eksisterende kunder, der har haft dålige oplevelser hos udlandske leverandører.
Konstruktion af kulfiberdele er en kompliceret proces, så for at vi er sikre på at alt er som du forventer, beder vi dig kontake os pr e-mail eller telefon for at fastsætte netop dine behov.